luni, 2 februarie 2009

Vecinii mei iubiti I

Dupa cum promiteam aici va voi vorbi de alti vecini.

Prima cu care am avut contact a fost doamna profesoara, al carei scop era sa ma ajute sa ma descurc initial cu diverse lucruri, in special unde se platesc facturile, unde e posta, politia, spitalul, cum si care e treaba cu administratia.

Insa vecina mea octogenara si-a luat atributiile prea in serios. Asa ca pornit sa imi dea sfaturi de viata, tinandu-ma ore in sir la conversatii in fata blocului de care nu puteam scapa. Sfaturile ei includ:

- sa nu ma casatoresc pana la 30-35 de ani; eu sa stau si sa muncesc pentru cariera, sa imi fac un viitor, poate sa plec inafara, sa nu imi distrug viitorul cu un barbat. Doamne fereste, individul imi face un copil... ca de, eu sunt fata deosebita si vrea sa ma lege asa de el.

- daca ies cu un baiat, iarasi, Doamne fereste!, sa ies asa cu el pur si simplu; iar orice intalnire sa se opreasca la intrarea in bloc, sa nu il las sa intre la mine in casa. Dar de preferabil sa nu ies cu nici un baiat pana la 30-35 de ani.

- sa nu permit nici la prieteni, colegi sa vina la mine. Chiar daca sunt fete, poate vreo prietena, colega geloasa ca am note mai mari sau pentru alte posesiuni, vrea sa imi faca rau. O invit la mine, cat nu sunt atenta imi toarna ceva in bautura, un drog de pilda si ma jefuieste. Sau mai rau e si vreun baiat pe acolo si cine stie ce imi face.

- pe principiul asta, nici sa nu ies in oras cu cineva, ca daca eu ma duc la baie sau nu sunt atenta si imi toarna ceva in bautura.

Cata grija are lumea de mine. :D


semnat: Clementina Georgescu (lebada timida si incurcata)

4 comentarii:

  1. lasa-ma sa ghicesc. doamna profa e singura, nu are copii, si are pisici. si jaluzele la geam. e?

    RăspundețiȘtergere
  2. Sta singura.
    Are copii, doua fete maritate prin tara.
    Nu are pisici.
    Nu stiu daca are jaluzele. ;))

    RăspundețiȘtergere
  3. offff.... fetele le-a trimis de acasa, ca doamne fereste, nu o placeau ginerii, si ii puneau ceva in cafea....

    RăspundețiȘtergere
  4. =))) pwuahahaha...ce oameni

    RăspundețiȘtergere