miercuri, 18 februarie 2009

Ne-au ajuns blestemele Bhabettei V

Seria Ne-au ajuns blestemele Bhabettei continua fulminant.

Cu putin ajutor mult mai specializat decat Clementina, si dupa o mini-curatenie generala, incepuram voiosi un nou plan: schimbarea bazinului de la WC.

Totul bine si frumos, mesterul e anuntat si pleaca sa aduca instalatorul (dupa o intarziere de 5 ore). La un minut dupa ce iese pe usa, bufneste robinetul de la apometru de apa rece. In cateva secunde: balteaoca; ajutorul sta cu degetul la duza, eu strang apa si fug dupa mester. Care sta la alta scara si la etajul 9. Nu-l gasesc.

Ma intorc invinsa... apreciem dezamagiti situatia. Peste 10 minute vine si mesterul cu instalatorul. Intarziasera la un pahar de tuica (bine ca sticla de 2 litri jumate de vin roze-fraguta de la tara s-a dus la administrator, nu la ei).

Cu chiu cu vai, vorbaraie multa (ca intre 3 barbati, dintre care 2 'inmiresmati'), se repara tot.

Insa, din ciclul nici o zi fara strigatele Bhabettei, totul s-a desfasurat pe strigatele ei ca furam apa (pardon, domnul doctor), comentate de mester ca s-a saturat sa tot fie acostat de ea cu plangeri inutile.

News Flash: am aflat ca Bhabette nu foloseste apa, ca sa nu o furam noi, in timp ce da ea drumul.


semnat: Clementina Georgescu (lebada timida si incurcata)

3 comentarii:

  1. Buna, iti urmaresc blogul de ceva timp. De ce nu mai postezi? E totul roz?

    RăspundețiȘtergere
  2. Prea roz... in legatura cu subiectul viata la bloc, de care scriu aici, si alte chestii amuzante de genul...

    Chiar nu am despre ce sa mai scriu... cand o sa fie ceva, o sa revin.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bună Ziua
    Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
    Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
    Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
    Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
    Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
    Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea, să ne acorzi un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
    Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhisper_com sau un email radiowhisper_com@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
    Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

    RăspundețiȘtergere